VIJESTI / AKTUELNOSTI

Aston Martinom kroz shopping centar (VIDEO)

Bahatosti bez granica

 

Odlazak u shopping centar za prosječnog čovjeka znači gužvanje među ljudima, pronalazak mjesta u parkingu garaže i najčešće (pre)dug boravak u nekom od dućana. Ipak, za ovog milijardera iz Saudijske Arabije ta radnja izgleda potpuno drugačije. On je naime odlučio da prilikom kupnje želi privatnost i mir, a pritom mu se nije dalo niti hodati po centru. Što je napravio kako bi to ostvario? Unajmio je cijeli shopping centar Al Qasr Mall u Rijadu, a najluđe od svega je to što je pritom kroz centar vozio svoj Aston Martin Rapide.

 

 

Na Twitteru je osvanuo i video s nadzornih kamera na kojem možete vidjeti Aston i milijardera kojeg vozi privatni vozač. Iako u svom vlasništvu vjerojatno ima još mnoštvo superautomobila, Rapide je s prtljažnikom između 317 i 886 litara vjerojatno je bio jedan od najpraktičnijih modela u garaži i u kojeg stane najveći broj vrećica s luksuznom robom. Snimak sa nadzornih kamera možete pogledati OVDJE.

 

Obzirom na sve veći priliv žitelja zemalja arapskog zaliva u Sarajevo, ali i u BiH, ne bi nas začudilo kada bismo jednoga dana vidjeli naslov kako je neki od veoma bogatih i bahatih šeikova svojim skupocjenim automobilom ušao u unaprijed unajmljeni tržni centar. E pa gospodo "žao" nam je. Svoje prefinjene noge ćete morati protegnuti i na više spratove poći pješke. Osim ako nemate robove da automobil iznesu na uz pokretne stepenice...

19:27 | Apr 21, 2019

KOMENTARI (0)