VIJESTI / PREMIJERE

Audi RS Q8 debituje u Los Angelesu

audi

Audi RS Q8

audi

Audi RS Q8

audi

Audi RS Q8

Pored njega, Audi će predstaviti još nekoliko novih modela

 

Čujte i počujte – novi rekorder Nordschleifea među SUV modelima debituje sutra! Audi RS Q8 će sutra biti premijerno predstavljen u Los Angelesu na sajmu koji počinje 22.11 i traje sve do 1.12. „Tata“ svih terenaca će gotovo sigurno imati željenu pažnju i biće glavna zvijezda sajma.

 

Audi Sport ne želi otkrivati detalje o njihovom flagship SUV modelu, ali su nam „bacili mrvice“ s kojima se moramo zadovoljiti dok automobil ne bude i zvanično predstavljen. Iz kompanije su izjavili kako automobil pokreće biturbo osmocilindarski motor povezan sa Quattro pogonom sa sportskim diferencijalom. RS Q8 će takođe imati i upravljanje zadnjim točkovima, elektromehaničku aktivnu stabilizaciju, ali to je sve što su iz Audija za sada željeli podijeliti.

 

Pored RS Q8, u Los Angelesu će debitovati E-Tron Sportback u svojoj produkcijskoj izvedbi, kao i RS5 Panther Edition, posebna serija modela RS5 ograničena na 100 primjeraka: 25 kupea i 25 Sportback modela. Svi će biti obojeni u Audi Exclusive Panther crnu boju sa kristalnim efektom, a na automobilu će se nalazi petokrake 20-inčne felge u dvije nijanse. Cijena Audija RS5 Panther Edition iznosi 88.000$, a prodaja će krenuti narednog mjeseca u SAD-u.

15:18 | Nov 19, 2019

KOMENTARI (0)