VIJESTI / AKTUELNOSTI

Audi slavi 25 godina RS modela

audi

Audi RS 25 godina

audi

Audi RS 25 godina

audi

Audi RS 25 godina

audi

Audi RS4 Avant

audi

Audi RS4 Avant

audi

Audi RS7 Sportback

audi

Audi RS6 Avant

audi

Audi TT RS Coupe

audi

Audi TT RS Coupe

Poseban „slavljenički“ paket opreme za RS modele

 

Kao što smo rekli prije nekoliko dana kada je predstavljen osvježeni RS5, ova godina je bila jedna od najaktivnijih, ako ne i najaktivnija godina za Audi Sport. Tokom ove godine predstavljeni su novi članovi RS porodice:RS Q3 i RS Q8, dok su predstavljene i nove generacije ustaljenih članova: RS4, RS5, RS6 i RS7.

Sve je krenulo 1994. godine sa modelom RS2 Avant koji je označio početak visokoperformantnih Audijevih modela. Do tada neviđeni koncept sportskog karavana, oduševio je svijet svojom brzinom u nivou superautomobila, a sve to u veoma praktičnom pakovanju. Ovu vrijednu obljetnicu, Audi će proslaviti „slavljeničkim“ paketom opreme za određene RS modele.

 

Tako će TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe i Sportback, RS6 Avant i RS7 Sportback dobiti jedinstven paket inspirisan originalnim RS Audijem iz 1994. godine. Konkretno, modeli će biti dostupni u karakterističnu Nogaro plavu nijansu eksterijera, dok će enterijer biti presvučen plavom Alkantarom. Ukoliko ipak želite drugu boju, na raspolaganju su vam Glacier bijela, Nardo siva i Mythos crna.

 

Modele s ovim paketom ćete lako prepoznati po mat aluminijskim detaljima na prednjem braniku i visokosjajnim crnim površinama na samoj karoseriji. Projektori u vratima će na tlu „ponosno“ isticati broj 25 koji simbolizuje 25 godina postojanja Audijevih RS modela. Dodaci u enterijeru su takođe inspirisani modelom RS2 Avant. Prostirke imaju detalje u Cobal plavoj nijansi Alkantare. Istom nijansom je obojen i marker na „12 sati“ na upravljaču, po uzoru na trkaće automobile. Sjedišta u TT-u RS, RS4 i obje karoserijske izvedbe RS5 su presvučena Nappa kožom sa Alkantarom u sredini, dok su u RS6 i RS7 presvučena perforiranom Valcona kožom sa plavom nijansom perforaže.

 

Cijene paketa u Evropi iznose 9.350€ za TT RS Coupe, 10.900€ za RS4 Avant, RS5 Coupe i RS5 Sportback, dok je najskuplji za RS6 Avant i RS7 Sportback za koje košta 14.500€.

12:09 | Dec 13, 2019

KOMENTARI (0)