VIJESTI / AKTUELNOSTI

BMW serija 2 Gran Coupe u finalnoj fazi testiranja

bmw

BMW serija 2 Gran Coupe

bmw

BMW serija 2 Gran Coupe

bmw

BMW serija 2 Gran Coupe

bmw

BMW serija 2 Gran Coupe

bmw

BMW serija 2 Gran Coupe

Premijera u novembru na Los Angeles Auto Showu

 

BMW-ov novi model, serija 2 Gran Coupe, ušao je u finalnu fazu testiranja. Novi četverovratni coupe iz Bavarske sprema se za ulazak u segment kompaktnih premium automobila. Uporedo sa testiranjem, BMW sprovodi i promociju serije 2 Gran Coupe, kamufliranu u izuzetno upečatljivu foliju sa velikim QR kodom na prednjim vratima. Skeniranjem tog koda, svi zainteresovani će biti prebačeni na BMW-ovu specifičnu stranicu na kojoj detaljnije mogu upoznati ovaj automobil i pratiti sve novosti o njemu.

 

BMW je odlučio da koncept četverovratnih coupe automobila donese i u svoj najmanji sedan. Serija 2 Gran Coupe sa sobom nosi veliku dozu svježe individualnosti, estetske privlačnosti i emotivne povezanosti, podržanu sa inovativnom kontrolom, povezivosti i izvrsnom svakodnevnom upotrebljivosti. Za ovaj automobil, BMW je spremio brojna tehnološka rješenja, a svkako najviše pažnje privlači inovativna kontrola proklizavanja sa ARB tehnologijom.

 

Za sve ljubitelje brze vožnje, vrhunac ponude će predstavljati model sa najsnažnijim četverocilindarskim motorom u BMW-ovoj grupaciji koji razvija 306 KS. Za adekvatan raspored snage na točkove, zadužen je Torsen šper diferencijal koji automobilu daje sportski karakter, a vozaču pruža priliku da vrlo jednostavno iskoristi maksimalan potencijal automobila, neovisno o kvalitetu podloge i prijanjanju.

10:05 | Jul 24, 2019

KOMENTARI (0)