VIJESTI / AKTUELNOSTI

BMW spremio M Performance dijelove za X3 i X4

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

bmw

BMW M Performance

Više snage za visokoperformantne terence

 

Nedavno predstavljeni BMW X3 M i X4 M postavili su nove standarde u segmentu SAV automobila. Utjelovili su sasvim novi nivo sportskog karaktera, agilnosti i preciznosti. Sada je moguće na sve to, dodati još više individualnog duha ovim automobilima i izabrati poboljšanja karakteristična za M dizajn, kako izvana, tako i iznutra. Ove nadogradnje su također dostupne za modele X3 M Competition i X4 M Competition.

 

Atraktivna ponuda M Performance dijelova nudi vam još bolji vizuelni naglasak sportskog potencijala vašeg automobila. Sve komponente su izrađene od visokokvalitetnih karbonskih vlakana, a njihov dizajn i oblikovanje je posebno razvijen za ovaj segment automobila. Svaki od tih dijelova je ručno izrađen prije nego ih obrade i spreme za montažu. Osim vizuelnog poboljšanja, ovi dijelovi su osjetno lakši od standardnih te povoljno utiču na performanse automobila. BMW X3 M je dobio novi krovni spojler u visokosjajnoj crnoj boji, dok je X4 M dobio karbonski lip na vratima prtljažnika.

 

Enterijer automobila je takođe obogađen selekcijom atraktivnih M Performance komponenti koje doprinose estetici, ali i funkcionalnosti. Oba modela dobijaju M Performance Pro karbonski upravljač presvučen Alkantarom sa karbonskim polugicama mjenjača. Alkantara nudi impresivno prijanjanje upravljača za vozačeve ruke, ali i vrhunski nivo ugođaja u vožnji. Kako bi naglasili sportski karakter, iz BMW-a su na volan smjestili i centralni marker na volanu po uzoru na trkaće automobile. Trokraki volan je na dnu dobio oznaku M Performance koja vas podsjeća da vozite ekskluzivni primjerak X3 ili X4 modela.

 

Obzirom na to da se ne radi o kompletnim paketima, kupac bira koje će dijelove staviti na svoj automobil, pa će sve cijene biti dostupne na upit kod ovlaštenih BMW-ovih distributera.

09:02 | Jun 3, 2019

KOMENTARI (0)