VIJESTI / AKTUELNOSTI

BMW spremio M Performance pakete za svoje terence

bmw

BMW X5 M Performance

bmw

BMW X5 M Performance

bmw

BMW X5 M Performance

bmw

BMW X6 M Performance

bmw

BMW X6 M Performance

bmw

BMW X7 M Performance

bmw

BMW X7 M Performance

Biće obuhvaćeni X5 M, X6, X6 M i X7

 

Nakon što su modeli X1, X3 M i X4 M dobili M Performance pakete, BMW je odlučio da posveti pažnju i svojim velikim terencima te ponudi M Performance pakete i „začini“ stvari. Ovaj paket vizuelnih nadogradnji će dobiti X5 M i X6 M, dok će dašak sportskog duha dobiti i standardni X6 i X7.

 

Glavni sastojak u BMW-ovom M Performance receptu je karbon. Možete ga naći bilo gdje na automobilu: od maske hladnjaka, prednjeg i zadnjeg difuzora, a čak su i dodaci na pragovima izrađeni od karbona. Na modelu X5 M se nalazi i visokosjajni crni krovni spojler. Standardni X6 možete naručiti u mat crnoj boji sa karakterističnom sivom trakom i M Performance brendiranjem. Najveći SUV u ponudi, X7, dolazi sa visokosjajnim crnim natpisom na zadnjem kraju kao i karbonskim retrovizorima.

 

Uz dodatne troškove, standardni X6 možete naručiti sa kočionim sistemom koji inače koristi X6 M, sa većim, ventilirajućim diskovima i crvenim kliještima. Sva četiri terenca u ponudi imaju nekoliko različitih modela felgi, a na raspolaganju su vam u veličinama od 21 i 22 inča. Od ostalih dodataka koji se odnose na eksterijer, tu su LED projektori koji prikazuju M logo na tlu kada god otvorite vrata.

 

Iznutra, upravljači u svim modelima su presvučeni Alkantarom i ukrašeni karbonskim detaljima. Umjesto standardnih kromiranih polugica mjenjača iza volana, kupci se mogu odlučiti za karbonske kako bi se uklopile sa ostatkom enterijera. M Performance brendiranje je zastupljeno gdje god je to bilo moguće. Prodaja modela s novim M Performance dijelovima kreće narednog mjeseca.

09:32 | Oct 3, 2019

KOMENTARI (0)