VIJESTI / AKTUELNOSTI

Bugatti zablistao u Dubaiju

chirons

Bugatti Chiron Sport

chirons

Bugatti Chiron Sport

bugatti

Bugatti La Voiture Noire

bugatti

Bugatti La Voiture Noire

Bliskoistočna premijera modela La Voiture Noire i Chiron Sport

 

U Dubaiju, svjetskoj prijestolnici luksuza, Bugatti je premijerno na Bliskom istoku prikazao modele La Voiture Noire i Chiron Sport. Ovo je tek drugi put da je La Voiture Noire prikazan u javnosti nakon svjetske premijere u Ženevi početkom marta.

 

Na prašnjavim cestama u Dubaiju, debitovao je i Chiron Sport. Po prvi put, Bugatti će klijentima ponuditi testne vožnje Chirona Sport. Centralna prezentacija je održana u Al Habtoor Polo Resort and Club hotelu u Dubaiju. S tog mjesta su krenule i prve testne vožnje.

 

„Bliski istok je uvijek bio važna regija i važno tržište za Bugatti. Neizmjerno nam je drago da imamo toliko klijenata u ovoj regiji koji su strastveni entuzijasti i ljubitelji našeg brenda. Takođe, bila nam je čast predstaviti La Voiture Noire uz pomoć našeg partnera Al Habtoor Motors Bugatti UAE. Kvalitetno smo proveli vrijeme družeći se sa našim klijentima, ali i predstavnicima medija“, izjavio je predsjednik Bugattija, Stephan Winkelmann.

 

Al Habtoor Motors Bugatti UAE je osnovan 1983. godine i zaradio je zavidnu reputaciju pružajući prvoklasno iskustvo svojim klijentima. Od 2006., kompanija je zvanični diler Bugattijevih automobila, a od 2013. je i njihov servisni partner.

 

Cliff Doyle, brend menadžer u Bugattiju UAE nije krio zadovoljstvo pred medijima:

„Mi u Al Habtoor Motors Bugatti UAE smo počašćeni povjerenjem koje smo dobili za organizaciju ovakvog događaja. Bliskoistočna premijera La Voiture Noire modela je izuzetno veliko priznanje za nas jer se radi o izvrsnom automobilu koji nagovještava uzbudljiva vremena za Bugatti. Ponosni smo što smo zvanični partneri Bugattija u UAE i što smo sastavni dio njegove moderne historije.“

15:25 | Apr 2, 2019

KOMENTARI (1)


leocvwzgln

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

July 22nd, 2020 - 9:19PM