VIJESTI / TUNING

Caractere spremio RS look za Audi Q5

q5

Audi Q5 by Caractere

q5

Audi Q5 by Caractere

q5

Audi Q5 by Caractere

q5

Audi Q5 by Caractere

q5

Audi Q5 by Caractere

Za sve one koji bi željeli da njihov Q5 izgleda kao RS modeli

 

Audi u svojoj ponudi nema RS Q5. Zašto je to tako, nismo sigurni. Dok Mercedes u svojoj ponudi pored standardnih verzija svih SUV modela ima i AMG, sportsku izvedbu, Audi nam nudi samo S izvedbu koja pod haubom ima dizelski motor.

 

Dajemo veliki minus Audiju, a još veći plus dajemo tuning kući Caractere. Iako je u sjeni većih tuning kuća, Caractere itekako zna da stvori odličan paket. Tako su ovoga puta odabrali Q5 i dali mu RS look. Rezultat – pa možete sami pretpostaviti.

 

Audi Q5 sada izgleda daleko atraktivnije i agresivnije. Standardna maska je zamijenjena karakterističnom RS, saćastom maskom hladnjaka, većim bočnim usisima na braniku i oštrijim linijama. Stvari su dodatno začinjene upotrebom crvene ukrasne linije na prednjem, ali i zadnjem braniku. Kada smo već spomenuli zadnji branik, on je dobio zadnji difuzor i dva blago zaobljena, heksagonalna završetka izduvnog sistema, umjesto izvornih ovalnih koji su tipični za sve RS modele.

 

Sa widebody paketom, automobil dolazi na CW1 22-inčnim felgama, dok kupci mogu izabrati i 20-inčne i 21-inčne felge ukoliko ne žele pomenuti bodykit. Sve detalje o ovom tuning paketu, možete pogledati u brošuri klikom ovdje.

08:36 | May 6, 2019

KOMENTARI (0)