VIJESTI / PREMIJERE

Citroen C3 Aircross u Rip Curl ediciji

citroen

Citroen C3 Aircross Rip Curl

citroen

Citroen C3 Aircross Rip Curl

citroen

Citroen C3 Aircross Rip Curl

citroen

Citroen C3 Aircross Rip Curl

citroen

Citroen C3 Aircross Rip Curl

Nova specijalna edicija Citroenovog najmanjeg crossovera

 

Citroen C3 Aircross je debitovao 2017. godine. Tada je stigao kao zamjena za model C3 Picasso u Evropi i pobrao je dosta simpatija. Obzirom na to da je Citroen poznat po svom neuobičajenom radu u autoindustriji, u saradnji sa brendom Rip Curl kreirana je nova specijalna edicija modela C3 Aircross. Svojim unikatnim karakterom i titulom najprostranijeg modularnog SUV vozila na tržištu, C3 Aircross je postao važan tržišni igrač za Citroen sa skoro 290.000 prodatih primjeraka.

 

Rip Curl edicija je bazirana na modelu sa Shine apketom opreme. Sa ovom edicijom, Citroen je uspio da dodatno poboljša njegov karakter kroz specifične stilske detalje izvana i iznutra. U ponudi su brojni elementi opreme koji život čine znatno lakšim, kao što je Citroen Connect 3D navigacioni sistem na 7-ičnom ekranu na dodir sa funkcijom zrcaljenja ekrana, Citroen Connect Box, automatski klima uređaj i brojne druge stavke. Iznutra se nalaze i posebne Rip Curl prostirke sa logom kompanije.

 

Pod haubom ovog automobila se nalazi 1.2 litarski turbo motor sa tri cilindra čija snaga iznosi 108 KS, a uparen je sa šestostepenim manuelnim mjenjačem. Vrijednost ovog automobila iznosi 24.105€, a knjiga narudžbi se otvara prvog juna u Francuskoj.

16:00 | May 27, 2020

KOMENTARI (0)