VIJESTI / PREMIJERE

Citroen predstavio redizajnirani C3

citroen

Citroen C3

citroen

Citroen C3

citroen

Citroen C3

citroen

Citroen C3

citroen

Citroen C3

citroen

Citroen C3

Više komfora i osobnosti

 

Danas je predstavljen redizajnirani Citroen C3. Evolucija Citroenovog bestsellera donosi određene novitete u odnosu na verziju inicijalno predstavljenu krajem 2016. godine. C3 je u trećoj generaciji prodat u preko 750.000 primjeraka, a kada je stigao, predstavljao je pravo osvježenje.

 

Istim smjerom, Citroen korača i nešto više od tri godine kasnije. Osvježeni C3 i dalje njeguje moderan i zaštitnički izgled. Jednostavno, C3 je zadržao svoj unikatni izgled koji nema ni jedno drugo vozilo u aktuelnoj ponudi. Kao i do sada, C3 je moguće detaljno personalizirati i uživati u njegovom beskrajnom komforu.

 

Citroen je redizajnirao karakteristične Airbump dodatke na karoseriji koji su postali prepoznatljivi element Citroenovih modela. Unaprijeđeni komfor koji je do sada bio dostupan u višim segmentima, Citroen nudi i u svom C3, modelu B segmenta. Uz 12 asistencija pri vožnji, dodato je još mnogo značajki povezivosti, kao što su Connect Assist, SOS assistance i Connect Play za smartphone.

 

Sa efikasnim Euro 6 motorima, C3 je svestrani kompakt za sva tržišta. Dolazak prvih primjeraka osvježenog C3 se očekuje u junu 2020. godine.

16:52 | Feb 11, 2020

KOMENTARI (0)