VIJESTI / AKTUELNOSTI

Ekskluzivniji Porsche Taycan iz Manufaktur divizije

porsche

Porsche Taycan

porsche

Porsche Taycan

porsche

Porsche Taycan

porsche

Porsche Taycan

porsche

Porsche Taycan

Ukoliko vam je standardni Taycan previše običan

 

Porsche Taycan je automobil koji vas naprosto oduševljava. Prvi električni Porsche u historiji je predstavljen početkom septembra ove godine, a nakon svjetske premijere, u isčekivanju smo i naše lokalne premijere za Bosnu i Hercegovinu koja će se održati krajem marta. Sigurni smo da će Taycan i u Bosni i Hercegovini pronaći svoju klijentelu, kao što u svijetu već uživa veliku popularnost i interesovanje.

 

Ukoliko vam Taycan sam po sebi nije dovoljno ekskluzivan kao Porsche i pri tom električni, onda i za vas postoji rješenje, a njegov naziv je Manufaktur divizija. Odjel u sklopu Porschea bavi se kreiranjem specijalnih paketa i modifikacija za modele kao što su Panamera Turbo, Macan, 911 kabrio i ostali, a najnoviji model koji su modifikovali u Manufaktur diviziji je upravo Taycan.

 

Taycan je već atraktivan u svojoj izvornoj varijanti, a uz „tretman“ u Manufaktur odjelu, električni Porsche postaje neodoljivi model koji vas jednostavno mami da ga kupite. Lista modifikacija započinje sa Sport Design paketom koji dolazi sa tri različite verzije. Iznutra, Taycan dobija opcijski paket karbonskog enterijera koji unosi nove mat karbon detalje, izbor kontrastnih boja enterijera i sigurnosne pojaseve u osam različitih boja.

 

Uz saopštenje o dodatnim opcijama za personalizaciju Taycana, Porsche je takođe otkrio da je Manufaktur divizija dodatno proširena kako bi odgovorila povećanoj potražnji od strane kupaca. Tako je prostor fabrike u Zuffenhausenu dodatno proširen za trećinu sa četiri nove radne stanice na podižućoj platformi.

15:36 | Jan 30, 2020

KOMENTARI (0)