VIJESTI / AKTUELNOSTI

Ekskluzivno: prva fotografija novog CLA 45 AMG!

Fotografija procurila u javnost prije vremena

 

Nismo ljubitelji senzacionalističkih portala i naslova, međutim, ovoga puta to nam se samo nameće. Jedno dosadno majsko predveče nas je odvelo na stranice Mercedesovog konfiguratora na kojima smo tržili nešto sasvim drugo. Ipak, sa stranice odlazimo sa fotografijom koja zasigurno nije trebala tu biti.

 

Već smo vidjeli A35, A35 Sedan i CLA 35 AMG. Međutim, o tim automobilima sa oznakom 45, počeli smo već uveliko da maštamo i nestrpljivo isčekujemo njihovo predstavljanje. Sami smo sebi priredili ne baš glamuroznu i ne baš očekivanu premijeru CLA 45. Istražujući šta sve Mercedes nudi kada je u pitanju model CLA 35 AMG, naišli smo na „Night Package“. Taj paket je krio tajnu, a ta tajna je zvanična fotografija modela CLA 45 AMG.

 

Otprilike onako kako smo ga i zamišljali, novi CLA 45 izgleda uistinu žestoko i ni malo suptilno. Ako je CLA 35 bio u nečemu blag, CLA 45 to definitivno nije i jasno ističe svoj karakter „ubice“. Pod haubom će biti isti motor kao i kod A45 AMG koji će u najjačoj izvedbi razvijati čak 421 KS. 

19:43 | May 6, 2019

KOMENTARI (0)