VIJESTI / AKTUELNOSTI

Ekskluzivno u BiH – Mercedes-Benz A35 AMG je džepna raketa

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

a35

Mercedes-Benz A35 AMG

Novi AMG-ov model stigao u salon Auto Lijanovići

 

Mercedes kontinuirano radi na razvoju novih AMG modela kako bi svojim kupcima ponudili najbolji mogući kvalitet, vrhunski luksuz i beskompromisne performanse. Sa trećom generacijom A-klase, stigao je model A45 AMG 4Matic. Stekao je veliku popularnost među entuzijastima, a Mercedes je otkrio potpuno novi segment u kojem je takođe izvrsan.

 

Kada je predstavljena nova A-klasa, najavljene su dvije sportske izvedbe: A35 i A45 AMG. Premijerno predstavljanje slabije izvedbe sa oznakom A35 održano je u oktobru prošle godine na sajmu u Parizu. Sada je ovaj vrhunski sportaš dostupan i kupcima u Bosni i Hercegovini. U salonu Auto Lijanovići nalazi se primjerak vrhunskog hot hatchback automobila iz Affalterbacha. Jedan takav automobil nije mogao proći neprimjećen kod nas, te smo se zaputili u Mostar kako bi se „upoznali“ sa ovim atletom.

 

Izloženi primjerak dolazi u upečatljivoj Sun Yellow nijansi koja u kombinaciji sa crnim krovnim spojlerom, crnim retrovizorima, prednjim spliterom i atraktivnim crnim felgama naglašava sportski karakter ovog automobila. Dva kromirana završetka izduvnog sistema krase zadnji kraj automobila, a u cjelini sa difuzorom automobilu daju sportski look, poput trkaćeg automobila.

 

Koliko je atraktivan izvana, toliko je i iznutra. Ispred vozača se nalazi multifunkcionalni upravljač sa komandama osjetljivim na dodir s kojima možete upravljati MBUX infotainment sistemom, kao i brojnim podešavanjima automobila u cilju boljih performansi. Automobil ima nekoliko različitih modova vožnje, a nama je svakako najveće interesovanje izazvao Sport+ mod u kojem automobil isporučuje najviše snage, ovjes je tvrđi, volan direktniji, a izduvni sistem stvara novu simfoniju.

 

Cijena izloženog automobila iznosi 109.044 KM do registracije, a cijena modela sa serijskom opremom iznosi 81.898 KM. Detaljnu specifikaciju automobila možete pogledati OVDJE.

20:37 | Apr 24, 2019

KOMENTARI (1)


Zelim biti anoniman

Fiat je automobil, Mercedes je space shuttle

April 24th, 2019 - 9:09PM