VIJESTI / AKTUELNOSTI

Evo kako će izgledati novi Mercedes-Benz S-klase!

mercedes

Mercedes-Benz S-klasa

mercedes

Mercedes-Benz S-klasa

mercedes

Mercedes-Benz S-klasa

mercedes

Mercedes-Benz S-klasa

Na Internetu su se pojavile "špijunske" fotografije nove Mercedesove drumske krstarice

 

Životni vijek aktuelne S-klase polako se bliži kraju, o čemu svjedoče i fotografije gotovo potpuno demaskiranih pretprodukcijskih primeraka njegovog nasljednika koje su objavljene na Instagramu. Dizajn spoljašnjosti nove generacije, koja nosi fabričku oznaku W223, predstavlja evoluciju izgleda sadašnjeg modela uz neminovne promjene u skladu sa novim stilskim jezikom Mercedesa.

 

To je prije svega uočljivo na zadnjem delu automobila, koji krase znatno drugačija stop svjetla, ali i naprijed gde su preoblikovani farovi i u nešto manjoj mjeri maska hladnjaka. Kao što se i očekivalo, promjene su drastičnije u enterijeru. Praktično, sve je novo, a u Mercedesu su se odlučili da maksimalno digitalizuju komandnu tablu i to tako da ekrani više nisu diskretno uklopljeni u kokpit, već štrče poput dva velika tableta.

 

Ovakav enterijer njemački proizvođač najavio je prošle godine konceptom Vision EQS, kada smo prvi put vidjeli novi dizajn ventilacionih otvora, koji je sada primjenjen i na buduću S-klasu. Ipak, neki elementi unutrašnjosti ostavljaju utisak nedovršenosti, poput "rupe" koja se nalazi između instrument table i vjetrobranskog stakla, ali treba napomenuti da je vozilo sa fotografija još uvijek u pretprodukcijskoj razvojnoj fazi.

 

Izvor: B92

17:27 | May 13, 2020

KOMENTARI (0)