VIJESTI / AKTUELNOSTI

Ferrari tuži Philippa Pleina

plein

Philipp Plein

plein

Sporna fotografija tenisica

plein

Philipp Plein

Pravni rat automobilske i modne industrije

 

Kratko i jasno, Ferrari želi da Philipp Plein prestane pozicionirati svoje modne proizvode uz njihove skupe automobile, koje Plein posjeduje. U pismu koje je njemački modni dizajner primio ove sedmice (i brzo ga objavio na Instagram profilu, te ga nazvao "ucjenjivačkim). Savjetnik za Ferrari nije pretjerano sretan što on koristi "propetog konja" u svoje dizajnerske tvorevine. Posebno se to odnosi na objave koje dizajner objavljuje na svom Instagram računu.

 

 

Prema pismu koje je Plein primio u ponedjeljak, Ferrarijevom marketinškom odjelu su sporne slike s 812 Superfastom. Njemački dizajner je na prekrasni i najnoviji primjerak iz Maranella, odložio PHANTOM KICK $ tenisice (u prodaji po 800 USD, oko 1.400 KM).

 

U pismu još stoji i navod, protivljenje načinu života koji je u potpunosti u suprotan stavovima talijanske marke. No, Philipp nije prvi koji koristi Ferrari na neprimjeren način (glazbeni spotovi...) 

 

Zanimljivo, obožavatelji ovog modnog maga stali su na njegovu stranu i već je krenuo trend zatrpavanja automobila odjećom i obućom. Ipak, naš stav je da se riječi koje stižu iz Ferrarija moraju uzeti s posebnom dozom poštovanja. 

 

Izvor: autoportal.hr

09:05 | Aug 5, 2019

KOMENTARI (0)