VIJESTI / TUNING

Ford otkrio adute za SEMA 2019.

ford

Ford Expedition

ford

Ford Expedition

ford

Ford Explorer

ford

Ford Explorer

ford

Ford Explorer

ford

Ford Escape

ford

Ford Escape

ford

Ford Escape

Pogledajte Fordove prerađene SUV modele

 

Narednog mjeseca počinje SEMA show u Las Vegasu. Najpoznatiji sajam prerađenih automobila i tuning opreme svake godine okupi veliki broj izlagača, ali i publike koja ima priliku da uživa u brojnim zanimljivim preradama automobila, a koliko je značajan ovaj sajam, govori i činjenica da čak i proizvođači automobila učestvuju na njemu.

 

Jedan od proizvođača koji će nastupiti ove godine je i Ford, a u Las Vegas šalju svoja tri terenca: Escape, Explorer i Expedition. I dok Escape i Explorer imamo priliku kupiti u Evropi (Escape je naziv za model Kuga na tržištu Sjeverne Amerike), Expedition je model koji je čisto „američki“. Ukupno osam primjeraka ovih modela će biti izloženo: po tri primjerka Escapea i Explorera i po dva Expeditiona.

 

Svih osam primjeraka su unikatni i posebni na svoj način te su inspirisani različitim stilovima. Dok su kod Escapea korišteni urbani i „funky“ motivi, dok su Explorer i Expedition ostali nešto „ozbiljniji“. SEMA Show počinje 5. novembra, a završava tri dana kasnije.

10:09 | Oct 18, 2019

KOMENTARI (0)