VIJESTI / AKTUELNOSTI

Hyundai BH produžava period garancije na njihova vozila

hyundai

Hyundai i30 N Line

hyundai

Hyundai i20

hyundai

Hyundai Tucson

hyundai

Hyundai BH

Nova mjera u sklopu „Hyundai Care“ programa

 

Hyundai BH je na svojoj Facebook stranici izdao saopštenje koje će obradovati vlasnike Hyundai vozila. Usljed pandemije korona virusa, mnogi su pored brige o svom zdravlju bili opterećeni i brigom o garanciji njihovog vozila. U sklopu „Hyundai Care“ programa, Hyundai BH je donio odluku o produženju garancija koje ističu u narednom periodu.

 

U saopštenju stoji:

 

„Naš glavni prioritet je biti na usluzi naših klijenata i pružiti najkvalitetniju uslugu i podršku svakom trenutku. Obzirom na trenutnu sitauciju i preporučene mjere socijalnog distanciranja, mi se iskreno izvinjavamo ukoliko ne ispunjavamo sve naše obaveze i dužnosti.

 

Da bi podržali Hyundai kupce koji se možda suočavaju sa poteškoćama kada je u pitanju održavanje vozila zbog naprijed navedenih restrikcija, Hyundai je uveo novi program pod nazivom “HYUNDAI CARE”.

 

Hyundai Care program omogućava vlasnicima Hyundai vozila sa originalnom garancijom koja ističe u periodu 01.03. do 30.04.2020. godine produženje perioda garancije do 31.05.2020. godine, odnosno produženje perioda garancije od jednog do tri mjeseca. Sve garancije koje ističu u toku maja također će biti produžene do kraja istog mjeseca. Prije svega, prioritet je zdravlje naših klijenata!“

09:25 | Apr 8, 2020

KOMENTARI (0)