VIJESTI / AKTUELNOSTI

Hyundai i30 N Line izgleda „opako“ na novom teaseru

„Maske“ padaju u Ženevi

 

Hyundai radi na osvježavanju ponude modela za evropsko tržište. Sve je krenulo sa novom generacijom modela i10, a nedavno su najavili i novu generaciju modela i20. Došlo je vrijeme da iz Hyundaija najave i osvježeni i30. Baš kao i i20, osvježeni i30 će debitovati na Sajmu automobila u Ženevi gdje će biti predstavljena i prva ikada N Line verzija modela i30.

 

Kada govorimo o N Line verziji, teaseri prikazuju agresivniji izgled prednjeg kraja sa redizajniranim branikom koji ima znantno veće bočne usise i otvoreniju masku hladnjaka. LED dnevna svjetla više nisu integrisana u bočne usise na braniku već su premještena u kućišta prednje svjetlosne grupe. Klaster prednjih svjetala djeluje znatno „oštrije“ nego prije, a ukupno gledajući, i30 N Line izgleda kao pravi sportaš.


Teaser zadnjeg kraja nije objavljen, ali znamo da je Hyundai redizajnirao klaster zadnjih svjetala, kao i branik. Izmjene eksterijera se završavaju sa izborom novih modela točkova koji variraju u veličinama od 16 do 18 inča. Iznutra, i30 facelift će biti dostupan sa potpuno digitalnim klasterom instrumenata i 10,25-inčnim touch screen ekranom infotainment sistema.

08:55 | Feb 13, 2020

KOMENTARI (0)