VIJESTI / TUNING

Lamborghini Aventador prekriven Swarovski kristalima (VIDEO)

lambo

Lamborghini Aventador

lambo

Lamborghini Aventador

lambo

Lamborghini Aventador

Kada skupa igračka postane još skuplja

 

Na Instagramu su izuzetno popularni profili bogataša koji se vole hvaliti svojim skupocjenim automobilima. London je „kolijevka“ superautomobila. Nakon zimske pauze, ove skupe „bebe“ izlaze na ulice i izazivaju veliku pažnju. Međutim, uvijek se nađu primjerci koji izazivaju potpunu pometnju na ulici.

 

Jedan od takvih automobila je Lamborghini Aventador SV u vlasništvu Darie Radionove. Dvadesetčetverogodišnja Moldavka, vlasnica je modne kuće DRJackets. „Krpice“ koje se nalaze u ponudi ove kompanije su papreno skupe, a najjeftiniji primjerci koštaju čak 800 funti. Radionova je izuzetno uspješna u svom poslu od kojeg zarađuje velike količine novca te rado svoj novac troši na luksuzne automobile po kojima se ističe.

 

Na njenom Instagram profilu moguće je vidjeti Mercedes-AMG CLS prekriven Swarovski kristalima, Lamborghini Huracan sa 1,3 miliona kristala na sebi, a njima se pridružio i Aventador SV, sa nevjerovatnih dva miliona Swarovski kristala! O cijeni nećemo ni govoriti, a vi sami prosudite kako izgleda ova nesvakidašnja pojava na cesti.

13:00 | Apr 7, 2019

KOMENTARI (0)