VIJESTI / AKTUELNOSTI

Maserati spremio specijalne edicije za Ženevu

levante_sq4

Maserati Levante S Q4 GranSport

quattroporte

Maserati Quattroporte SQ4 GranLusso

levante_trofeo

Maserati Levante Trofeo Launch Edition

levante_trofeo

Maserati Levante Trofeo Launch Edition

Stiže i Levante Trofea Launch Edition

 

Svi oni koji su se nadali da će u Ženevi vidjeti neki novi model iz Maseratija, e pa žao nam je. To se neće desiti. Umjesto toga, Maserati će prikazati specijalne edicije već postojećih modela. Osim toga, prikazaće i ostale načine na koji kupci mogu personalizovati svoje automobile.

 

Glavna zvijezda je Maserati Levante Trofeo Launch Edition. Svega 100 primjeraka ovog automobila će biti izrađeno. Kupci će moći da biraju jednu od tri boje za ovaj SUV koji pod haubom ima Ferrarijev motor. Launch Edition će dobiti i karbonske površine na samoj karoseriji, ali i 22-inčne felge, visokog sjaja ili mat, zavisi od želje kupca. Enterijer karakteriše „Pieno Fiore“ crna koža sa šavovima u boji karoserije.

 

Osim Levante Trofeo Launch Edition, u Ženevi će biti predstavljeni GranTurismo MC sa novim paketom opreme, bronzani Levante S Q4 GranSport, Quattroporte S Q4 GranLusso sa modifikovanim enterijerom, kao i dva modela Ghibli S Q4 sa unikatnim enterijerima. Jedan će priakzati Maseratijevu novu konfiguraciju „Zegna Pelletessuta“, dok će drugi imati Nerissimo Carbon paket.

 

O cijenama nema nikakvih podataka, ali već po predstavljanju trebali bismo znati sve detalje.

16:51 | Mar 1, 2019

KOMENTARI (0)