VIJESTI / AKTUELNOSTI

McLarenov GT automobil debituje 15. maja

mcl

McLaren GT

mcl

McLaren GT

mcl

McLaren GT

McLaren za cestu, a ne za stazu

 

Kako najaviti novi automobil i „zapaliti“ društvene mreže? Vrlo lako. Za to vam je potrebna kamera, slabo osvjetljenje i malo vještine uređivanja videa. Ne zaboravimo Youtube kanal, iako nije obavezan jer gotov video možete objaviti i na svojoj Facebook stranici ili Instagram profilu.

 

Nakon ove kratke i vama bespotrebne lekcije, vraćamo se na najnoviji teaser. Ovoga puta, McLaren je sa nama podijelio i zvaničnu najavu predstavljanja novog GT modela. Bit ovog modela je uživanje na dugim putovanjima, a ne jurnjava stazom. Ako vam treba „jurilica“ kupite Sennu.

 

„Ovo je automobil stvoren za duge pruge, automobil koji će vam pružiti komfor i prostranost GT modela, ali sa do sada neviđenom razinom agilnosti.“, izjavio je Mike Flewitt, CEO McLarena. Ništa zvanično nije potvrđeno, ali je sigurno da automobil neće imati tri sjedišta zbog regulacija o zračnim jastucima.

 

U teaseru, McLaren ističe kako će stara pravila postati historija, ukazujući na moguća iznenađenja kada je ovaj automobil u pitanju. Već sada možemo reći da smo itekako uzbuđeni zbog dolaska novog automobila iz Wokinga, a ukoliko se želite pridružiti konverzaciji o novom McLarenu, možete to učiniti pomoću hashtaga na društvenim mrežama #NEWRULES. Premijerno predstavljanje novog McLarenovog GT automobila zakazano je za 15. maj.

18:24 | May 7, 2019

KOMENTARI (0)