VIJESTI / AKTUELNOSTI

Mercedes-AMG CLA 45 uslikan sa minimalnom kamuflažom

cla45

Mercedes-AMG CLA 45

cla45

Mercedes-AMG CLA 45

cla45

Mercedes-AMG CLA 45

Druga generacija CLA u paprenoj AMG 45 izvedbi

 

Početkom godine, predstavljen je novi Mercedes-Benz CLA. Sa značajnom razlikom u odnosu na novu A-klasu, novi CLA izgleda suptilnije i elegantnije. Prošla generacija CLA bila je preslikana A-klasa u sedan izvedbi. Sada je CLA dobio svoj jedinstveni stil, dok je u ponudu stigao A-sedan.

 

Iako standardni CLA nije previše agresivan, u AMG 45 izvedbi izgleda najblaže rečeno – žestoko. Prednji branik je dizajniran po uzoru na model AMG GT 63, kao i maska hladnjaka. Zadnji kraj je dobio veći difuzor i četiri cijevi izduvnog sistema, a vrata prtljažnika diskretni lip spojler.CLA 45 je vidno niži od standardnog modela. Razlika u klirensu iznosi oko 2,5 cm.

 

Ono što će se nalaziti pod haubom, s razlogom je zabrinjavajuće za konkurenciju, ali i srazmjerno obećavajuće. Novi CLA 45 će pokretati 2.0 litarski turbo motor. U „običnom“ CLA 45 modelu, taj motor će razvijati snagu od 387 KS, dok će u 45 S izvedbi, motor raspolagati sa 421 KS, što ovaj motor čini najsnažnijim produkcijskim dvolitarskim motorom.

12:19 | Apr 2, 2019

KOMENTARI (0)