VIJESTI / AKTUELNOSTI

Mercedes odgovorio na Audijev novi izazov (VIDEO)

Novi dan, novi izazov na društvenim mrežama...

 

Facebook i Instagram su ovih dana preplavljeni raznim izazovima koji bi trebali poslužiti kao zabava u karantinu. Jedan od najnovijih je pokrenuo Audi, a zove se Four Rings Challenge. Ideja je da ljubitelji Audija, ali i drugi korisnici društvenih mreža pokažu svoju kreativnost praveći karakteristična Audijeva četiri prstena. Da li će to biti fotografija ili video, potpuno je nebitno sve dok vaš uradak nosi hashtag #FourRingsChallenge.

 

Uistinu, izazov je vrlo brzo prihvaćen od strane desetina hiljada fanova koji su na raznorazne načine predstavljali četiri prstena. Međutim, nisu samo fanovi prihvatili ovaj izazov. Audijev ljuti rival, Mercedes- Benz, takođe je odgovorio na ovaj izazov na veoma karakterističan način – potpisivanjem na asfaltu. Za „potpisivanje“ je korišten model C63 AMG, a u opisu videa stoji:

 

„Hej Audi, #FourRingsChallenge je prihvaćen! Kako smo svi ujedinjeni sa istom strasti, ovo je naš kreativni doprinos. @Audi, nadamo se da vam se sviđa rezultat. Pokažite nam kako izgleda vaš rukopis.“

 

Bilo da se radi o prijateljskom odgovoru na izazov ili provociranju konkurencije, Mercedesu moramo priznati da su izuzetno kreativni u periodu pandemije te da na svojim profilima uspješno animiraju fanove širom svijeta i unose barem tračak pozitivne energije i misli.

 

11:52 | Apr 10, 2020

KOMENTARI (0)