VIJESTI / PREMIJERE

Mini predstavio facelift modela Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

mini

Mini Countryman

LED prednja svjetla, Union Jack zadnja svjetla i novi digitalni klasteri instrumenata

 

Mini Countryman je mali, zabavni crossover sa snažnim stilskim izrazom. Danas je predstavljen osvježeni model koji donosi punjivu hibridnu varijantu, visok stepen personalizacije koja je naročito privlačna mlađim kupcima, i novi digitalni klaster instrumenata ispred vozača. Kao što smo vas već „naučili“ u današnjem tekstu o osvježenoj Seriji 5, BMW preferira upotrebu LCI oznake umjesto riječi facelift te ćemo proći kroz sve novosti koje donosi Countryman LCI.

 

Ono što se najviše ističe jesu nova LED svjetla koja dolaze kao dio serijske opreme. Osim toga, Mini je spremio i novu masku hladnjaka, kao i nove modele točkova, a Countryman je dobio i karakteristične Union Jack „štopke“ koje su prvi put uvedene na modelu Cooper. Blage izmjene u enterijeru donose novi digitalni klaster instrumenata od 5 inča koji je prvobitno korišten na modelu JCW GP i  potpuno elektrilčnom Cooperu SE.

 

Pod haubom, možete imati 1.5 trocilindarski turbo benzinski motor u osnovnim modelima, dok Cooper S Countryman dolazi sa 2.0 četverocilindarskim turbo motorom koji razvija 189 KS. U konačnici, JCW izvedba koristi isti 2.0 motor, ali njegova snaga iznosi 301 KS. Ukoliko želite hibridni Countryman, onda ćete izabrati 1.5 litarski benzinac sa 7,6 kWh baterijom i elektromotorom. Ovaj punjivi hibrid ima domet od 27 kilometara koristeći samo električni pogon.

 

Osvježeni Countryman stiže u prodajne salone krajem ljeta ove godine.

12:49 | May 27, 2020

KOMENTARI (0)