SPORT / BH AUTOSPORT

MWC Lovćen 2019: Završen spektakl na Lovćenu

Dvodnevni praznik automobilizma zavšren svečanom dodjelom nagrada

 

Nenad Radojičić pobjednik je druge ovogodišnje trke Montenegro Winter Cupa. On je za samo osam desetinki odnio pobjedu ispred Dragana Novosela u VW Golfu. Treće mjesto je pripalo Balši Đuričkoviću.

 

Organizator je napravio pravi potez pomijeranjem starta trke za jedan sat unaprijed. Čak 46 takmičara je završilo današnju trku. Takmičare je dočekala uža staza sa većim nagibom u odnosu na onu na Žabljaku.

 

Razlike su na ovoj trci bile znatno manje nego na Žabljaku i čini se da je nadmetanje bilo još uzbudljivije. Konkurencija nikada jača i svi su bili željni pobjede na legendarnom Lovćenu. Kao što smo već rekli, Radojičić je slavio pobjedu, kako u generalnom plasmanu, tako i u svjojoj klasi. Novosel je još jednom bio sjajan, a Đuričković je bio jedina ozbiljnija prijetnja raspoloženom Novoselu.

 

Miloš Bojanović je bio četvrti, a prošlogodišnji prvak Winter Cupa, Ranko Šuković je bio peti.

 

Pobjednik u ukupnom plasmanu na Žabljaku, Vladan Kovačević,  danas je bio šesti. Janko Radnjić se smjestio na sedmo mjesto, a osmo mjesto je pripalo sjajnom debitatntu, Alenu Piraniću. Goran Milošev i Spasoje Nikolić su kompletirali plasman najboljih deset.

 

Svim takmičarima čestitamo na postignutim uspjesima, a organizatoru na još jednoj uspješno organizovanoj trci.

17:29 | Feb 10, 2019

KOMENTARI (0)