VIJESTI / AKTUELNOSTI

Na Bjelašnici održan Toyota Hybrid Trail

toyota

Toyota Hybrid Trail

toyota

Toyota Corolla Hybrid

toyota

Toyota RAV4 Hybrid

toyota

Toyota Hybrid Trail

Prilika za upoznavanje sa Toyotinim modelima

 

Na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici, Toyota BiH je organizovala „Toyota Hybrid Trail“ na kojem su posjetioci mogli da se upoznaju sa trenutnom ponudom Toyotinih hibridnih modela. Posjetioci su mogli uživati u testnim vožnjama izloženih modela, a na raspolaganju su bili Yaris, Corolla Hatchback, Corolla Sedan, C-HR i RAV4.

 

Toyotini hibridni automobili su veliki prijatelji okoliša obzirom na minimalne emisije štetnih gasova. Upravo su u zelenilu Bjelašnice došle do izražaja te „zelene“ osobine gore pobrojanih modela te smo se i sami uvjerili u kvalitete ovih vozila.

 

Pred nama su bila tri „standardna“ automobila, crossover i terenac. Svakako, najmanji među njima, Yaris, predstavlja idealan automobil za gradsku vožnju, što zbog svojih dimenzija i upravljanja, što zbog izuzetne ekonomičnosti. Corolla Hatchback i Sedan su nas uvjerile da su pravi porodični automobili koji su vaši saveznici i vjerni pratioci na putovanjima. C-HR je urbani crossover koji će biti posebno zanimljiv ljudima slobodnijeg duha, kakav je i sam C-HR. Na kraju, glavna zvijezda je RAV4. Sa 25 godina u „džepu“, RAV4 je postao jedan od najpopularnijih Toyotinih modela, a njegove osobine ga čine savršenim izborom u svom segmentu.

 

O samom događaju, govorila je i Maja Đozo, marketing menadžer Toyote BiH:

 

„Danas smo se pridružili događaju Vučko Trail, trci koja se organizuje na Bjelašnici i Visočici. Organizatora trke smo prepoznali kao dobrog partnera. Izuzetno im je bitna priroda, a njihov cilj promovisanje prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine. To je ono što i mi u Toyoti BiH dijelimo s njima i uvidjeli smo da je ovo dobra prilika za promovisanje hibridnih tehnolgija. Vozila koja smo danas su prikazali su pogonjena hibridnim pogonom. Prikazali smo najmanjeg Yarisa, novu Corollu, C-HR, kao i novi RAV4. Posjetioci su imali priliku da testiraju vozila i upoznaju se sa nečim što do sada možda nisu vidjeli, te se nadamo da ćemo ih uskoro vidjeti u našim salonima.“

17:35 | Jun 22, 2019

KOMENTARI (0)