VIJESTI / AKTUELNOSTI

Najbrži policijski automobil u Australiji

bmw

BMW M5 Competition

bmw

BMW M5 Competition

bmw

BMW M5 Competition

bmw

BMW M5 Competition

bmw

BMW M5 Competition

Momentalno poželimo raditi u australskoj policiji

 

Policija u Dubaiju definitivno ima naj raznovrsniji vozni park, počevši od Renault Twizyja pa sve do Porschea 918 Spyder. Ipak, nisu jedini na čijem se voznom parku možete biti zavidni. Na primjer, pogledajmo Australiju. U službi se nalaze Audi RS4 Avant, Mercedes-AMG GLC 63 S Coupe, a odnedavno i Honda Civic Type R.

 

Od ovog mjeseca, u službi se nalaze i, ni manje ni više, nego BMW M5 u Competition izvedbi. Competition izvedba je najjača izvedba BMW-a M5 za one koji ne znaju i njegova snaga iznosi 617 KS, a razvija je 4.4 litarski V8 biturbo motor. Od 0 do 100 ubrzava za 3,3 sekunde, a postiže maksimalnu brzinu od 305 km/h što ga čini najbržim policijskim automobilom u australskoj policiji.

 

Ipak, policajci u Australiji će u ovoj zvijeri moći da uživaju samo godinu dana jer je australska policija ove automobila uzela na jednogodišnju posudbu od lokalnog BMW dilera. Ne možemo reći da im ne zavidimo. Čak ni godinu dana nije malo, a M5 Competition je prava poslastica. Sigurno nam ne bi teško padao odlazak na posao!

08:53 | Jul 16, 2019

KOMENTARI (0)