VIJESTI / AKTUELNOSTI

Najluksuznija autopraonica na svijetu

carwash

Black Star Car Wash

carwash

Black Star Car Wash

carwash

Black Star Car Wash

carwash

Black Star Car Wash

carwash

Black Star Car Wash

carwash

Black Star Car Wash

Radi 0/24, dok čekate možete pušiti nargilu, a cijelim prostorom odzvanja glasna muzika

 

Poznati ruski reper Timati osim svoje muzičke karijere krenuo je i s drugim poslovnim poduhvatima. Jedan od njih je otvaranje jedne od najluđih autopraonica na svijetu! Cijela priča se odvija u garaži Radisson Blu hotela u Moskvi. Klijente dočekuje velebni prostor s atraktivnim dizajnom (čak je i pod uređen u različitim bojama) te glasnom muzikom, pa se dobija dojam kao da ste ušli u kakav noćni klub, a ne autopraonicu. Na svojim službenim stranicama napominju i kako rade 0/24!

 

Naravno, cijela priča ne staje na pranju. Nakon što klijent odredi što točno želi (a u ponudi je mnoštvo usluga, od klasičnog pranja do pravog detailinga), sigurno mu neće biti dosadno dok čeka da zaposlenici odrade posao na njegovom limenog ljubimcu. Naime, "Black Star Car Wash" ima svoj bar i restoran s različitim pićima i specijalitetima (od salata do burgera), a zanimljivo je kako možete pušiti i nargilu. Ako niste gladni, tu je i opcija igranja PlayStationa, što je posebno zanimljivo ako u praonu dođe društvo s nekoliko automobila.

 

S obzirom na objave na njihovom Instagramu, posao cvjeta budući da ih svakodnevno posjećuju ekskluzivni modeli, ali naravno otvoreni su za sve pa tako pokoja objava bude vezana i uz koji potpuno „normalni” automobil.

 

Osim fotogalerije donosimo vam i dva videa koja su se pojavila na YouTubeu, a na kojima klijenti pokazuju kako izgleda cijelo iskustvo. Tako na prvom vlasnik Nissana GT-R-a odlučuje isprobati uslugu koju je platio 2400 rubalja, odnosno oko 65 KM. Sitnica, zar ne?

 

Izvor: Autoklub

14:32 | Apr 22, 2019

KOMENTARI (0)