VIJESTI / AKTUELNOSTI

Novi BMW Serije 4 debituje u junu

bmw

BMW Concept 4

bmw

BMW Concept 4

bmw

BMW Concept 4

bmw

BMW Concept 4

bmw

BMW Concept 4

Online prezentacija u skladu sa sigurnosnom situacijom

 

Novi BMW Serije 4 će debitovati u junu. Dugo očekivana nova generacija Serije 4 će dići dosta prašine, kao i konceptna verzija. Iako model sam po sebi ne donosi mnogo novosti, te se zadržava stara i provjerena formula, jedan detalj je toliko privukao pažnje, a sada ćemo morati da se naviknemo na njega i na produkcijskom modelu.

 

Masivni vertikalni „bubrezi“, kako se popularno naziva maska hladnjaka koja je zaštitni znak BMW-ovih modela, zadnjih mjeseci su jedna od glavnih tema kada govorimo o novoj „četvorci“. Iako su se mnogi nadali da će bubrezi viđeni na modelu Concept 4 biti tek stvar bujne mašte BMW-ovih dizajnera, ipak ćemo ih morati „progutati“.

 

A dan kada ćemo po prvi put zvanično ugledati novi BMW je sve bliži. Iako ne znamo tačan datum, znamo da će novi BMW Serije 4 debitovati u junu. Iako biste očekivali njegovu premijeru u Detroitu, to se neće desiti, već će nova „četvorka“ imati samo online prezentaciju, u skladu sa sigurnosnom situacijom prouzrokovanom korona virusom.

 

Nova Serija 4 će se po svemu sudeći značajno razlikovati i u unutrašnjosti od Serije 4, a masivni bubrezi će ostati rezervisani za Seriju 4, ali i model M3, dok će standardna Serija 3 zadržati manji i diskretniji prednji „gril“.

11:56 | Apr 7, 2020

KOMENTARI (0)