VIJESTI / PREMIJERE

Novi Fiat 500 la Prima u hathchback izdanju

fiat

Fiat 500 la Prima

fiat

Fiat 500 la Prima

fiat

Fiat 500 la Prima

fiat

Fiat 500 la Prima

fiat

Fiat 500 la Prima

 

Posebna numerisana serija „la Prima“ kabriolet više nije dostupna, danas debituje novi 500 „la Prima“ hatchback

 

Prateći uspjeh rezervacija za novi 500 „la Prima“ kabriolet – numerisanu ediciju – predstavljenu ovog marta u Milanu, koja više nije dostupna, porodica novog modela 500 se širi, predstavljanjem drugog „Launch Edition“ izdanja: Novog 500 „la Prima“ hatchbacka. Ovaj model pametno kombinuje inovativni „električni i održivi“ duh treće generacije modela 500 sa nepogrešivim dizajnom i posvećenošću detaljima koje donosi ovaj legendarni Fiat model, i koji su uobičajeni za najbolje italijanske proizvode.

 

Uz nježniju i zaobljeniju liniju od prethodne generacije, novi 500 „la Prima“ zadržao je poznat  stav samouvjerenosti modela Cinquino, legendarnog modela sa jedinstvenom osobinom u auto-industriji on izmamljuje osmijeh i u kompleksnoj vožnji po gradu – a ponekad i ograničenjima. Sve u svemu, u vremenu kad se od mobilnosti očekuje da bude održivija, povezanija i autonomnija, treća generacija modela Fiat 500 ponovo uzima primat, donoseći sa sobom dizajn i uživanje u vožnji.

 

Nije riječ samo o revoluciji, već „reinkarnaciji“ duha, onog koji inspiriše obnavljanje. Zapravo, za pravu revoluciju nisu dovoljna samo pravila, već je neophodno nešto legendarno i prelijepo: Novi Fiat 500. Kao i u poslijeratnom periodu, kada je prva generacija modela Cinquino udahnula život masovnoj mobilnosti, isto se događa i sada sa novim modelom 500, koji kanališe pozitivnost i radost života pružajući novu dimenziju i karakter električnoj urbanoj mobilnosti. Motor ima snagu od 87 kW i automatski ograničenu maksimalnu brzinu od 150 km/h i ubrzanje od 0-100 km/h za 9 sekundi, sa ubrzanjem od 0-50 km/h za 3,1 sekundi. Novi 500 „la Prima“ hečbek – u paketu sa easyWallbox uređajem – košta 34.900€.

 

11:41 | Jun 9, 2020

KOMENTARI (0)