VIJESTI / AKTUELNOSTI

Novi Volkswagen Caddy bi mogao ovako izgledati

vw

Volkswagen Caddy

vw

Volkswagen Caddy

vw

Volkswagen Caddy

vw

Volkswagen Caddy

Bombastične skice, dok su renderi znatno manje „dramatični“

 

Volkswagen je prije nekoliko dana objavio skicu nove generacije modela Caddy. Legendarni dostavnjak iz Volfsburga je na skicama izgledao veoma atraktivno, kao da je spreman za neku GTI ili čak R verziju. Ipak, portral Kolesa.ru, poznati po svojim vjerodostojnim renderima, donosi nam nešto manje euforična predviđanja kakav će biti novi Caddy.

 

Ukratko: ništa revolucionarno, već evolucionarno. U principu, gledamo u Caddy treće generacije koji je bio zasnovan na petoj generaciji Golfa, a u međuvremenu su stizale facelift verzije uporedo s novim generacijama Golfa. Naravno, ovoga puta nećemo dobiti facelift već novu, četvrtu generaciju koja će biti bazirana na Golfu osme generacije i dijeliće MQB platformu, kao i brojne mehaničke elemente, a prvenstveno mislimo na motore i mjenjače.

 

Sveukupno gledajući, novi Caddy će izgledati nešto modernije izvana, dok još ne znamo da li će potpuno digitalni kokpit Golfa „osmice“ stići i u Caddy. Nećemo biti iznenađeni ukoliko se to desi, a uzimajući u obzir da će stići početkom treće decenije 21. vijeka, svaki drugi ishod bi bio neprihvatljiv i neobjašnjiv. Premijera novog Caddyja je zakazana za februar naredne godine, tako da nećemo morati dugo čekati na jedan od 34 nova Volkswagena koji nam stižu naredne godine.

13:16 | Dec 26, 2019

KOMENTARI (0)