VIJESTI / AKTUELNOSTI

Opel nastavlja ofanzivu elektrifikacije

Osam elektrifikovanih modela do 2021. godine

 

Opel nastavlja da napreduje sa svojom ofanzivom elektrifikacije u velikoj razmjeri. Već do 2021. godine, tradicionalni brend iz Russelsheima će ponuditi ukupno osam elektrifikovanih vozila u bitnim segmentima tržišta. 

 

„Elektrifikovaćemo kompletnu gamu proizvoda do 2024. Naredni modeli će uslijediti ubrzo nakon što ove godine započnemo sa modelima Corsa-e i Grandland X Hybrid4”, rekao je izvršni direktor Opela, Michael Lohscheller.

 

Tokom sljedeće godine Opelovoj električnoj postavci biće dodati baterijsko-električna verzija transportera Vivaro kao i električna verzija nasljednika modela Mokka X. Električne varijante modela Combo i Combo Life zajedno sa električnom verzijom Zafire Life biće dodate u portfolio 2021. Dio Opelove game elektrifikovanih vozila će takođe biti i elektrifikovana verzija Astre sljedeće generacije.  

 

„Ova gama proizvoda će nam obezbijediti odličnu poziciju u namjeri da ostvarimo ambiciozne buduće ciljeve niže emisije štetnih gasova u Evropi”, rekao je izvršni direktor Opela, Lochscheller. „Elektromobilnost je nezamjenjiva komponenta ovog plana. Ali naši najmoderniji i efikasni motori sa unutrašnjim sagorijevanjem kao i razvoj gorivnih ćelija u Centru kompetencija u Russelsheimu će imati važan doprinos da naša kompanija bude održiva i otporna na budućnost.”  

 

Izvor: BS Produkcija

18:32 | Oct 25, 2019

KOMENTARI (1)


thoisillon

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

July 23rd, 2020 - 5:42PM