VIJESTI / AKTUELNOSTI

Peugeoti za avanturiste

peugeot

Peugeot Traveller Alpin Camper

peugeot

Peugeot Traveller Alpin Camper

peugeot

Peugeot Traveller Alpin Camper

peugeot

Peugeot Traveller Alpin Camper

Mali kamperi će debitovati na sajmu Caravan Salon 2019

 

Kamperi dolaze u raznim oblicima i veličinama, ali kada nastaju iz standardnih MPV vozila, onda nerijetko vidimo i ekstremne prerade i elemente koje čak ni najskuplji i najveći kamperi nemaju. U ovom slučaju, izvana se ništa ne može naslutiti, ali su oba automobila iznutra zapravo poput kuće na točkovima. Radi se o dva Peugeotova modela, Partner i Traveller koji su prerađeni u dva vruhnska kampera.

 

Peugeot Partner Alpin Camper je dobio naziv po firmi koja je zapravo bila zadužena za konverziju ovog modela u kampera. Njemačka kompanija „Alpin Camper“ je Partneru montirala krovni nosač i tendu sa konstrukcijom koja je jednostavna za sklapanje. Partner je nešto skromnije opremljen te se unutra nalazi kauč koji se prostire cijelom dužinom automobila s lijeve strane, a po potrebi se razvlači i poprima oblik kreveta za dvoje. Sa desne strane imate malu kuhinju u kojoj se nalaze mali sudoper i štednjak. Ukoliko nemate visoke standarde, Partner Alpin Camper je idealan da sa voljenom osobom pobjegnete daleko od gradskog ludila na jedan romantični vikend u prirodi.

 

Za veći luksuz, tu je Peugeot Traveller Alpin Camper. Obzirom da se radi o znatno većem automobilu koji nudi više prostora, samim tim je i opremljeniji od Partnera. Koncept je nešto drugačiji te je krevet fiksni i nalazi se iznad kuhinje čiji se elementi izvlače. Kao što je slučaj i kod Partnera, imate sudoper i štednjak, a u Travelleru imate mjesto predviđeno i za frižider.

 

Peugeot će oba kampera predstaviti na sajmu Caravan Salon 2019 koji počinje u subotu, 31. avgusta i traje do 8. septembra.

08:41 | Aug 26, 2019

KOMENTARI (0)