VIJESTI / AKTUELNOSTI

Pobjedničke cijene uz OCTAVIA Winner kampanju

škoda

Škoda Octavia

škoda

Škoda Octavia

škoda

Škoda Octavia

škoda

Škoda Octavia

Od 1997. godine do danas isporučeno je nevjerovatnih 15.381 OCTAVIA modela na tržištu Bosne i Hercegovine. Navedene brojke ukazuju da je OCTAVIA kraljica svog segmenta.

 

Ovim povodom ŠKODA Bosna i Hercegovina je napravila posebnu i neponovljivu ponudu OCTAVIA modela. Već za nevjerovatnih 29.990 KM (sa PDV-om) postanite vlasnik bogato opremljenog OCTAVIA dizel modela. 

 

Osnovni model u ponudi je OCTAVIA Ambition 1.6 TDI sa ručnim mjenjačem (5-brzina). Osnovna oprema vozila je radio Swing, klima uređaj, Bluetooth, LED dnevna svjetla, upravljač presvučen kožom, ručica mjenjača presvučena kožom, podizači prozora naprijed i nazad, prednji naslon za ruku, metalik boja itd. U toku je akcijska prodaja i modela Octavia sa ostalim paketima opreme: Style, Business i Business PLUS, sa ručnim ili automatskim DSG mjenjačem.

 

Uz finansiranje putem Porsche Leasing-a kupci mogu ostvariti nevjerovatnu dodatnu uštedu od 8% na navedenu cijenu i kupiti akcijsko vozilo za 27.490 KM (sa PDV-om). Dvanaest ovlaštenih ŠKODA partnera širom BiH stoje potencijalnim kupcima na raspolaganju.

 

 

Akcija traje do isteka zaliha. Isporuka vozila je odmah.

15:54 | May 12, 2020

KOMENTARI (0)