VIJESTI / AKTUELNOSTI

Policijski auto kojem ne možete pobjeći!

mercedes

Mercedes-AMG GT 63 S

mercedes

Mercedes-AMG GT 63 S

mercedes

Mercedes-AMG GT 63 S

Vozni park snaga reda u Dubaiju bogatiji je za Mercedes-AMG GT 63 S

 

Policija Dubaija nedavno je najavila da je od Tesle naručila patrolni električni kamionet Cybertruck, koji će im biti isporučen kada počne serijska proizvodnja ovog vozila, a sada su se pohvalili još jednim ekskluzivitetom koji je stigao u njihovu garažu.

 

Riječ je o sportskoj limuzini iz AMG radionice - Mercedesu GT 63 S. Ispod haube ovog automobila je 4.0 biturbo V8 sa 639 KS (470 kW) i čak 900 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Snaga se prenosi na sva 4 točka, pa iz stanja mirovanja do stotke auto ubrzava za samo 3,2 sekunde, dok je maksimalna brzina 315 km/h.

 

Policija Dubaija već godinama je poznata po supersportskim i skupocjenim luksuznim modelima koje koriste kao patrolna vozila, ali prije svega u promotivne, turističke svrhe.

 

U posljednjih desetak godina nabavili su i takve automobile kao što su Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron, Porsche 918 Spyder, Mercedes-Benz SLS AMG, BMW M5, Brabus G-Wagon, Nissan GT-R, McLaren 12C, Audi R8, Ferrari FF i Bentley Continental GT.

 

Izvor: B92.net

20:43 | Dec 20, 2019

KOMENTARI (0)