VIJESTI / AKTUELNOSTI

Porsche sprema facelift Panamere

porsche

Porsche Panamera (2020.)

porsche

Porsche Panamera (2020.)

porsche

Porsche Panamera (2020.)

Blagi redizajn Porscheove „limuzine“

 

Druga generacija Porschea Panamera na tržištu je prisutna od 2017. godine. Već na premijeri je bilo jasno da se radi o evoluciji dizajna prve generacije, ali rekli bismo uspješnoj evoluciji jer je automobil dobio dozu atraktivnosti koju u prvoj generaciji nije posjedovao. Panamera je sada „zreo“ auto, a sa faceliftom druge generacije, stvari postaju još bolje.

 

Iako na ovim fotografijama Panamera izgleda da nema kamuflažu, ne dajte se prevariti. Na automobilu stoji dosta crne folije koja prikriva ključne detalje. Tako su u Porscheu prikrili dijelove prednjeg branika, kao i na vratima prtljažnika, dok zadnja svjetla izgledaju „neprirodno“. Vrlo je moguće da se radi o „lažnim svjetlima“, odnosno naljepnicama kojima proizvođači kriju pravi dizajn. Fotografisani prototip je hibrid, a to zaključujemo na osnovu svijetlo zelenih kočionih kliješta.

 

Za sada još niko nije uspio da „uhvati“ i plasira na internet slike enterijera osvježene Panamere. Vjerujemo da će sve promjene biti minimalne obzirom na to da je Panamera i dalje izuzetno tehnički napredna i posjeduje savremeni enterijer.

 

U međuvremenu su se pojavile glasine o širenju ponude modela, a to uključuje coupe i kabrio izvedbu Panamere. Predstavljanje osvježene Panamere očekuje se krajem godine.

12:11 | Aug 3, 2019

KOMENTARI (0)