VIJESTI / AKTUELNOSTI

Porsche Taycan kojeg možete sebi priuštiti

porsche

Porsche Taycan kalendar

porsche

Porsche Taycan majica

porsche

Drveni Porsche Taycan

porsche

Porsche Taycan

Ne očekujte previše...

 

Nismo baš mislili na pravog Taycana. Čak ni ne liči mnogo na originalni model. Ipak, cijena je prihvatljiva. Porsche je objavio katalog svojih licenciranih proizvoda za 2020. godinu, a na dugačkoj listi se nalazi i drveni model Taycana koji nije baš najvjerodostojnije predstavio pravi automobil, ali nećemo sada o tome.

 

Bitno je da za oko 30 dolara možete sebi priuštiti Taycana, pa makar on bio i drvena igračka. Da, 30 dolara za drvenu igračku koja čak ni ne liči na Taycana.  Da se radi o minijaturi Porschea, odaju tek logotip Porsche i zaštitni znak kompanije koji su oslikani na samom modelu. Ipak, u duhu eco-friendly Taycana, opravdavamo ovaj izgled. Na kraju krajeva, ovo i nije kolekcionarska maketa.

 

Takođe, na listi se nalazi i prilično „cool“ majica na kojoj je oslikan „rentgenski“ snimak Taycana na kojem jasno vidimo vitalne dijelove automobila i raspored elemenata. Majica dolazi u ekskluzivnoj metalnoj kutiji sa istim motivom koji se nalazi i na majici. Za majicu morate izdvojiti oko 60 dolara. To je prilično razumna cijena obzirom na to da se radi o kvalitetnoj majici koju ćete moći koristiti i nakon 2020. Dobro zapamtite, i nakon 2020. godine.

 

Ono što nikako nije razumno je Taycanov kalendar za 2020. Kolekcija od 13 fotografija (12 mjeseci i jedna naslovna, da ne mislite da smo napravili grešku i izmislili mjesec), skuplja je od same majice. Košta 65 dolara, a pri tom, nakon 2020. godine gubi svoju funkciju osim neke dekorativne. Iako smo ljubitelji Porschea, definitivno bismo se radije odlučili za majicu, dok bismo nekom djetetu poklonili ovaj neobični Taycan, a kalendar bismo ostavili Porscheu.

18:47 | Jan 6, 2020

KOMENTARI (0)