VIJESTI / TUNING

Porsche Taycan stiže na tretman u Hennessey

porsche

Hennessey Porsche Taycan

porsche

Hennessey Porsche Taycan

porsche

Hennessey Porsche Taycan

Prvi na redu Porsche Taycan

 

Porsche je prije 20 dana predstavio jedan od najisčekivanijih modela ove godine. Svi smo s nestrpljenjem gledali zvaničnu prezentaciju Taycana, najbržeg električnog sedana na svijetu. Za početak, Porsche će ga nuditi u dvije varijante: Turbo i Turbo S. Dok čekamo dolazak performantnijih izvedbi, Hennessey započinje novu eru u tuningu, barem što se njih tiče.

 

Čuvena tuning kuća, Hennessey Performance, sa Taycanom ulazi u novi, za njih neistraženi svijet. Iako Taycan neće biti prvi električni automobil koji je tuniran, za Hennessey je ovo veliki korak jer će biti prvi koji će oni tunirati. John Hennessey, šef Hennessey Performancea je izjavio:

 

„Već duži vremenski period, mi u Hennesseyu razmatramo ovaj korak i gajimo želju da izvedemo tako nešto. Osjetili smo da je Porsche Taycan savršena platforma za početak naše priče sa električnim automobilima.“

 

Prve nadogradnje koje će Taycan dobiti su kozmetičke prirode. Za početak, Hennessey će za Taycana spremiti agresivnije branike, nove, unikatne felge, unaprijeđeni enterijer, a kasnije će stići i nadogradnje performansi. Naravno, ukoliko to bude moguće, kako je izjavio Hennessey.

 

Iz Hennesseya su izjavili kako njihova klijentela i dalje želi čistokrvne automobile s tradicionalnim motorima, ali su primjetili da je određeni procenat kupaca već kupili električne automobile za svakodnevnu upotrebu. Njihova želja nije da izmišljaju novosti na tržištu električnih automobila, ali svakako imaju namjeru da ga učine bržim i uzbudljivijim.

21:52 | Sep 24, 2019

KOMENTARI (0)