VIJESTI / AKTUELNOSTI

Pratite uživo premijeru Ford Mustanga Mach E!

ford

Ford Mustang Mach E

ford

Ford Mustang Mach E

ford

Ford Mustang Mach E

Prvi potpuno električni Fordov model

 

Nakon što su u prvoj polovini godine predstavili svoje prve elektrifikovane modele, Ford će pred sami kraj godine otići još korak dalje i predstaviti svoj prvi električni automobil ikada. Baziran na čuvenom Mustangu, Mustang Mach E će biti električni SUV koji će zasigurno izazvati čitavu buru reakcija nakon samog predstavljanja.

 

Već smo ranije pisali o prvim fotografijama koje su procurile u javnost prije predstavljanja koje nam otkrivaju i određene tehničke detalje. Kako se ne bismo ponavljali, OVDJE možete pročitati sve poznate detalje o novom Mustangu Mach E koji će večeras biti zvanično predstavljen.

 

Za predstavljanje modela, Ford je angažovao i poznatog glumca Idrisa Elbu koji će otkriti automobil na sceni. Iako znamo mnogo toga o njemu, nestrpljivi smo da konačno vidimo Mustang Mach E u finalnoj formi jer slobodno možemo reći da je ovo historijski model za Ford. Na Fordovu adresu su već počele pristizati narudžbe, a automobil je izazvao veliki interes kupaca.

 

Premijerno predstavljanje počinje u noći sa nedjelje na ponedjeljak u 02:50, a za najvjernije fanove Forda, tu je i link na kojem možete uživo pratiti prezentaciju!

14:17 | Nov 17, 2019

KOMENTARI (0)