VIJESTI / PREMIJERE

Predstavljena nova Honda Jazz

honda

Honda Jazz

honda

Honda Jazz

honda

Honda Jazz

honda

Honda Jazz Crosstar

honda

Honda Jazz Crosstar

honda

Honda Jazz Crosstar

honda

Honda Jazz

honda

Honda Jazz

honda

Honda Jazz

Prodaja kreće u februaru naredne godine

 

Prva generacija Honde Jazz predstavljena je još 2001., a od tada je prošlo 18 godina te je Jazz postao „punoljetan“ i danas stigao u četvrtoj generaciji. Nova generacija Jazza je potpuno novi automobil, iako izgleda slično kao i prethodne tri. Iz Honde kažu da će biti dostupan u pet raličitih izvedbi kako bi se lakše uklapala u životni stil kupaca.

 

Jazz u četvrtoj generaciji zadržava vrhunsku preglednost i vidljivost iz kabine, čak iako je A – stub potpuno redizajniran i drugačiji je u odnosu na prošlu generaciju. Male proporcije prednjeg i zadnjeg kraja su poznat „teren“ za Jazz te je recept ostao praktično isti. Pet izvedbi, odnosno paketa opreme su: Basic, Home, Ness, Crosstar i Luxe. Tih pet paketa opreme zapravo predstavlja progresivni rast od osnovnog modela – Basic pa sve do najskupljeg – Luxe. U Luxe verziji, automobil ima kožna sjedišta, kromirane ukrase eksterijera i 16-inčne felge već u seriji.

 

Crosstar je nešto više sportski nastrojen te je i tako rađen u soft-roader stilu, a enterijer je rađen od vodootpornih materijala. Nešto slično, sa većom ponudom kombinacija boja i sportskim osjećajem, Jazz stiže u Ness izvedbi, dok je Home tek mali korak iznad osnovnog modela sa nešto skupljim materijalima.

 

Tehnički detalji o motorima koji će pokretati novi Jazz nisu poznati, ali je poznato da će potpuno novi e:HEV hibridni sistem sa dva motora biti u ponudi, a kasnije će stići i u novi Accord. Ovime, Honda uveliko korača ka elektrifikaciji koja će uskoro naći svoje mjesto u velikom broju njihovih modela.

10:08 | Oct 23, 2019

KOMENTARI (0)