VIJESTI / AKTUELNOSTI

Prodaje se veoma rijetki Golf G60 GTI

vw

VW Golf G60 GTI

vw

VW Golf G60 GTI

vw

VW Golf G60 GTI

vw

VW Golf G60 GTI

vw

VW Golf G60 GTI

vw

VW Golf G60 GTI

Cijena će vas šokirati!

 

Volkswagen Golf druge generacije – legenda koja i dalje živi. Automobil koji je stekao kultni status, automobil koji je lansirao Volkswagen na vrh, automobil koji su svi voljeli, a mnogi ga i danas vole. Nebitno da li se radi o običnom 1.6 dizelašu ili pak o skupljim GTD i GTI verzijama, Golf „dvojka“ je miljenik svih ljubitelja automobila.

 

Mnogi bi i dan danas voljeli da se proizvodi neka „moderna“ verzija dvojke, a ko zna kako bi prodaja „sedmice“ u tom slučaju išla. Ipak, realnost je da Golf druge generacije stiče status oldtimera u punom smislu te riječi. Rijetki i očuvani primjerci počinju dosezati izuzetno visoke cijene, a upravo je jedan takav objavljen u oglasima u Italiji.

 

Veoma rijetki, Volkswagen Golf G60 GTI prodaje se u gotovo fabričkom stanju. Sve izgleda potpuno savršeno, kao da je sada sišao sa trake, a pogled na kilometar sat govori još jednu nevjerovatnu činjenicu. Ovaj 28 godina star Golf, prešao je svega 52.072 km! U specifikaciji automobila stoji da snaga njegovog motora iznosi 171 KS, a G60 oznaka nas upućuje na čuveni G-Lader.

 

Osim izuzetno niske kilometraže, automobil izgleda kao nov. Na automobilu je njegova originalna Bright metalik plava boja, a „obuven“ je u karakteristične BBS felge. Tramonti Diffusion, kuća koja prodaje ovaj Golf, za njega traži 27.000€.

11:07 | Jun 14, 2019

KOMENTARI (2)


adugouq

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> snt.ionp.topauto.ba.pps.js http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

September 21st, 2020 - 5:37AM

osibukneit

http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin No Prescription <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya/">Amoxicillin 500mg Capsules</a> gpw.pcgq.topauto.ba.xpw.sy http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

September 21st, 2020 - 6:06AM