VIJESTI / AKTUELNOSTI

„Prošetajte“ Volkswagenovim štandom u Ženevi

volkswagen

Volkswagen Virtual Showroom

volkswagen

Volkswagen Virtual Showroom

volkswagen

Volkswagen Virtual Showroom

volkswagen

Volkswagen Virtual Showroom

volkswagen

Volkswagen Virtual Showroom

 

Ako je Sajam automobila u Ženevi otkazan, ne mora značiti da ćete biti uskraćeni za posjetu istom

 

Volkswagen je za Ženevu spremio tri atraktivna noviteta. Paleta performantnih Golfova je čekala svoju premijeru pod svjetlima Palexpo centra u Ženevi, ali nažalost, dobili su tek online premijeru kakva nije baš dostojna ovih automobila. Razlog je opravdan – iz sigurnosnih razloga, sajam je otkazan te su proizvođači morali smisliti nove načine za prezentacije modela.

 

Iako je sajam trebao biti završen 15. marta, Volkswagen nam daje šansu da ga iz sigurnosti naših domova ipak posjetimo barem njihov štand koji izgleda veoma atraktivno i „sadržajno“. Kako cijeli projekat dizajniranja velelepnog štanda ne bi u potpunosti propao, Volkswagen je iskoristio 3D model štanda i kreirao virtuelni „tour“ za sve zainteresovane online posjetitelje.

 

Tako ćete ipak moći da izbliza „upoznate“ novi Golf GTI, GTE i GTD, kao i ostale atraktivne modele iz Volfsburga, bez da se pomjerite iz udobnosti vašeg doma. Moramo pohvaliti Volkswagenov tim koji se dosjetio veoma interesantnog načina da prezentuje svoje automobile u doba pandemije, a kompletan osjećaj je poboljšan kontrolama slobodnog kretanja, blještavim svjetlima i audio podlogom koja vam daje osjećaj da ste zaista u Palexpu.

 

Prošetajte i vi Volkswagenovim štandom klikom OVDJE, a do tada – ostanite kući!

 

15:21 | Apr 4, 2020

KOMENTARI (0)