VIJESTI / AKTUELNOSTI

Prvi pogled na novi Bentley Flying Spur

Nova generacija luksuzne limuzine na pragu predstavljanja

 

Bentley već duži vremenski period testira i razvija novu generaciju svoje luksuzne limuzine Flying Spur. Model koji je po prvi put došao na tržište 2005. godine, predstavlja limuzinsku izvedbu modela Continental GT. Aktuelna generacija ovog modela na tržištu je od 2013. godine, a ove godine dolazi nam nova, treća generacija ovog super luksuznog automobila.

 

Bentley je po prvi put zvanično dao bilo kakvu informaciju o ovom automobilu. Čini se da nas nastoje maksimalno držati u neizvijesnosti, te osim špijunskih fotografija nismo imali nikakve druge informacije o ovom automobilu. Na svojoj stranici, Bentley je objavio dvije fotografije. Na jednoj je prikazana silueta novog Flying Spura, dok je na drugoj prikazan Bentleyev prepoznatljivi ukras na haubi – slovo B sa krilima.

 

Obzirom na to da zvaničnih informacija još nema, pojavio se bezbroj glasina vezanih za ovaj model. U žiži interesovanja je pogonska jedinica Flying Spura. Aktuelna generacija modela u ponudi ima V8 i W12 motor. To bi moglo ostati tako i u narednoj generaciji, ali bi se u ponudi mogao naći i elektrifikovani V6 motor. Novi Flying Spur bi koristio isti motor kao i Porsche Panamera e-hybrid.

 

Ne ostaje nam ništa drugo nego da čekamo nove detalje o ovom automobilu, ali smo sigurni da će Bentley napraviti odličan posao, kakav su uradili sa novim Continentalom i Bentaygom.

09:45 | Apr 10, 2019

KOMENTARI (0)