VIJESTI / PREMIJERE

Renault predstavio osvježeni Koleos

renault

Renault Koleos

renault

Renault Koleos

renault

Renault Koleos

renault

Renault Koleos

renault

Renault Koleos

renault

Renault Koleos

Više stila i komfora za Renaultov najveći SUV

 

Dvije godine nakon inicijalnog predstavljanja Koleosa druge generacije, ovaj terenac je unaprijeđen i poboljšan u svim segmentima. Dizajn eksterijera sada djeluje odlučnije, a nivo komfora enterijera je značajno povećan. Koleos je takođe dobio nove, jače i efikasnije motore, kao i brojne on-board tehnologije koje su dostupne vozaču u vožnji.

 

Prednji kraj osvježenog Koleosa je sada više profilisan. Maska hladnjaka je sada potpuno kromirana svojom cijelom dužinom, a svoju upotrebu, krom je pronašao i na ukrasnoj lajsni koja se nalazi nisko pozicionirana i prostire se preko cijelog branika. Karakteristično za sve terence, Koleos je dobio metalnu zaštitu na dnu branika, postavljenu na sredini.

 

Osim novog prednjeg kraja, Koleos je dobio i novu „obuću“. Kupci će moći da biraju i dva nova modela aluminijskih felgi: 18-inčne „Taika“ sa sivim dijamantskim završetkom ili 19-inčne „Kavea“ sa crnim dijamantskim završetkom. U paletu boja, stigla je i Vintage crvena koja savršeno naglašava volumen Koleosa.

 

Ono čime se Koleos naročito može pohvaliti jeste izuzetno prostran enterijer. Iz Renaulta su posebnu pažnju posvetili detaljima. Materijali u kabini su sada još kvalitetniji i prefinjeniji, te vožnju u Koleosu čine pravim užitkom. A tome doprinose i nova, udobnija sjedišta sa ergonomskim dizajnom. Koleos ima „šampionski“ prtljažnik. Kada su sjedišta na mjestu, njegova zapremina iznosi 579 litara, a ako ih preklopite, ona raste na čak 1.795 litara.

 

Kada govorimo o novim i efikasnijim motorima, tu mislimo na dva nova dizelaša u ponudi. Slabiji od njih je Blue dCi 150 X-Tronic. Krasi ga fleksibilnost, tih i uglađen rad. Ovaj motor kako i sami možete pogoditi razvija 150 KS, a snagu šalje na prednje točkove. Jači, Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4-i predstavlja „šlag na tortu“. Nudi izvrsne performanse i komfor u vožnji, a uz pogon na sva četiri točka, za vas ne postoje prepreke. Oba motora su uparena sa X-Tronic automatskim mjenjačem.

12:41 | Jun 6, 2019

KOMENTARI (0)