VIJESTI / AKTUELNOSTI

Renderi novog Hyundai Tucsona

hyundai

Hyundai Tucson (2021)

hyundai

Hyundai Tucson (2021)

Bazirani na najnovijim špijunskim fotografijama

 

Jedan od najpopularnijih SUV modela u Bosni i Hercegovini je Hyundai Tucson. Pristupačna cijena za jedan takav automobil je glavni mamac za kupce, a to se posebno izrazilo u posljednjoj generaciji tog automobila koji je na tržištu prisutan od 2015. godine. Uspjeh aktuelne, treće generacije ovog modela će biti teško ponoviti, a naročito prevazići.

 

Nova generacija Hyundai Tucsona će evoluirati kada je u pitanju dizajn, barem ako sudimo po špijunskim fotografijama, ali i renderima koje su kreirali momci sa portala Kolesa.ru. Koristeći svoje znanje i moć Photoshopa, Rusi su kreirali vjerodostojne rendere novog Tucsona koji bi trebao stići u drugoj polovini 2020. godine, dok će se na tržištu naći vjerovatno od 2021. godine.

 

U principu, Tucson je dobio novo „lice“ sa nešto većom maskom i vidno manjim svjetlima. Prednji kraj je nešto „muževniji“ i moderniji te nas itekako podsjeća na konceptni SUV Grandmaster. Zadnji kraj, s druge strane uopće ne liči na pomenuti koncept već je unikatan, barem kada su u pitanju Hyundaijevi modeli. Nazad se nalaze potpuno nova svjetla, a povezuje ih sve popularniji „light strip“ koji je pravi hit među dizajnerima.

 

Tehničke detalje o novom Tucsonu još uvijek ne znamo, ali gotovo sigurno možemo očekivati da se u ponudi nađe i hibridna verzija modela, obzirom na to da je potražnja ovih modela sve veća, a Hyundai je već u aktuelnoj generaciji predstavio koncept hibridnog Tucsona.

08:47 | Oct 21, 2019

KOMENTARI (1)


ainitybebn

Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

July 24th, 2020 - 9:19PM