VIJESTI / AKTUELNOSTI

Škoda predstavila Kamiq Monte Carlo

škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo

škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo

škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo

škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo

škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo

Širenje ponude modela iz Monte Carlo edicije

 

Škoda će u Frankfurtu prikazati modele Scala i Kamiq u Monte Carlo ediciji. Kako su nas već navikli iz Škode, njihovi modeli iz Monte Carlo edicije su uvijek atraktivniji i luksuzniji od standardnih modela pa na neki način predstavljaju vrh ponude. Naravno, tu ne ubrajamo Laurin & Klement paket opreme koji je za nivo iznad svih ostalih.

 

Svi oni koji su bolje upoznati sa Škodinim radom i Monte Carlo edicijom, znaju da modeli iz te edicije po „defaultu“ dolaze u dvije boje: boja karoserije i crna boja koja u koju je obojen krov i ostali detalji na automobilu. Tako je i sa Kamiqom. Maska hladnjaka je u potpunosti crna, kao i retrovizori i već pomenuti krov. Natpis „ŠKODA“ i „KAMIQ“ su takođe obojeni u crnu boju umjesto uobičajenog kroma.

 

Gledajući sve promjene eksterijera, Kamiq je dobio i full LED zadnja svjetla, panoramski krov, zatamnjena zadnja stakla, zadnji difuzor u crnoj boji i naravno specijalne oznake koje ističu da je ovaj model iz Monte Carlo edicije. Kao dio standardne opreme za Monte Carlo ediciju, Kamiq dolazi na 17-inčnim aluminijskim felgama dok ćete uz doplatu moći imati 18-inčni set.

 

Iznutra, Škoda je spremila par podesivih sportskih sjedišta sa integrisanim naslonjačima za glavu, ekskluzivnim u Monte Carlo ediciji. Crveni šavovi stvaraju vizuelni kontrast u dominantno crnoj kabini. Upravljač, kožica mjenjača su prošiveni istim crvenim koncem, a najljepša vijest kada je ovaj auto u pitanju je činjenica da posjeduje pravu, mehaničku ručnu kočnicu. Škoda, volimo te!

 

Kamiq Monte Carlo će biti predstavljen u Frankfurtu narednog mjeseca, a prodaja kreće u posljednjem kvartalu godine.

10:46 | Sep 5, 2019

KOMENTARI (0)