VIJESTI / AKTUELNOSTI

Slupana prva Corvette C8

Ni mjesec dana nakon predstavljanja

 

Chevrolet Corvette C8 je stara manje od mjesec dana, a već je slupan prvi primjerak legendarnog američkog automobila. Pri tom, ne ubrajamo incident koji se desio na stazi Virginia International Raceway. Prema fotografiji koja se pojavila na internetu, nova Corvette je slupana na grupnom putovanju.

 

Vozač Corvette se sudario sa vozačem Chevroletovog terenca. Sudeći po riječima očevidaca, vozač Corvette je izgubio kontrolu nad automobilom i prešao u suprotnu traku pri čemu je udario u zadnji kraj terenca i otkinuo mu točak. Na Corvetti je pričinjena značajnija materijalna šteta, a najviše je stradao prednji kraj s lijeve strane.

 

Nije poznato kolika je šteta zaista pričinjena na oba automobila, a sa fotografija se vidi da je udarac bio žestok čemu svjedoče i aktivirani zračni jastuci na oba automobila. Pored svega, Corvette je ipak prilično dobro podnijela sudar za razliku od terenca koji je gotovo totalno uništen.

 

Obzirom na to da isporuke Corvette još nisu počele, „nastadali“ primjerak nije bio u privatnom vlasništvu već u vlasništvu Chevroleta. Ipak, to ne umanjuje „bol“ koji fotografija slupane nove Corvette izaziva kod svakog ljubitelja automobila.

19:55 | Aug 11, 2019

KOMENTARI (0)