VIJESTI / AKTUELNOSTI

Stvorite savršenu G-klasu uz G Manufaktur

Legendarni terenac je sada prilagodljiviji više nego ikada

 

Kupci luksuznih modela rijetko kupuju osnovne modele te gotovo nikada ne mogu da odole listi dodatne opreme. Mercedes je pojam luksuza te su dugačke liste dodatne opreme nešto sasvim karakteristično za automobile sa trokrakom zvijezdom. Kada birate dodatke, birate ih na osnovu nekih svojih želja i potreba. Međutim, nikada ne možete znati kako će to sve izgledati u cjelini dok ne dobijete vaš auto.

 

Online konfiguratori su nešto što vam u velikoj mjeri olakšava kupovinu i prilagodbu vašeg novog automobila, međutim Mercedes je Mercedes te uvijek nastoje da podignu „igru“ na viši nivo. G Manufaktur je novi online konfigurator koji vam omogućava da u potpunosti prilagodite virtualnu G-klasu i vidite kako bi vaš novi automobil trebao izgledati. Naravno, ovo je ekskluzivno za G-klasu te ovakav tretman nemaju i ostali modeli.

 

Iz Mercedesa kažu da je dostupno preko milion mogućih kombinacija. Samo za model G63 AMG možete izabrati čak 22 boja eksterijera. Njihove cijene kreću od 2.261€ pa sve do najskuplje koja košta 5.117€. Da biste dodatno „začinili“ eksterijer možete birati između kromiranih i crnih detalja na karoseriji. Enterijer je takođe u potpunosti prilagodljiv, a čak možete izabrati i dvobojni kožni volan. Ukoliko želite istaći da ste vi „kreator“ svog automobila, možete dodati i G Manufaktur pločicu na instrument tablu i ponosno pokazati vaš „rad“.

12:25 | Jun 19, 2019

KOMENTARI (0)