VIJESTI / AKTUELNOSTI

T-Roc dobio novi dizelski motor i pakete opreme

vw

VW T-Rock Black Style

vw

VW T-Rock Black Style

vw

VW T-Rock Black Style

vw

VW T-Rock Black Style

vw

VW T-Rock Black Style

Nova unaprijeđenja za T-Roc u vidu motorizacije i paketa opreme

 

Volkswagen T-Roc je predstavljen 2017. godine i od tada je pokupio brojne simpatije zbog svog „funky“ stila koji ga karakteriše i čini privlačnim mlađoj klijenteli, ali njegovim vrlinama teško da mogu odoljeti i nešto stariji kupci Volkswagena. Za ljubitelje performantnih verzija, početkom godine je predstavljen T-Roc R koji je mehanički najsličniji Golfu R obzirom na to da ih pokreće isti motor i koriste iste komponente, ali iz Volkswagena tvrde da je T-Roc čak i bolji od Golfa.

 

Za one kojima je 300 KS mnogo ili pak nisu naklonjeni benzincima, Volkswagen je za T-Roc spremio novi dizelski motor od 190 KS i 400 Nm obrtnog momenta. Nije baš kao benzinac u R izvedbi, ali će biti sasvim dovoljno da zadovolji većinu kupaca. Ovaj motor će biti isključivo dostupan sa 4Motion pogonom na sva četiri točka, kao i sedmostepenim DSG mjenjačem.

 

Iako se radi o veoma snažnom automobilu sa pogonom na sva četiri točka, T-Roc će imati veoma nisku potrošnju od svega 5,2 litra na 100 kilometara i to po WLTP standardu. Od 0 do 100 ubrzava za 7,2 sekunde i postiže maksimalnu brzinu od 216 km/h.

 

Ipak, da biste uživali u performansama ovog motora, morate izabrati paket opreme „Sport“ koji je jedna od novina koju je Volkswagen uveo. Cijena T-Roca sa Sport paketom opreme i novim TDI motorom sa 190 KS iznosi 35.105€. Pored Sport paketa, Volkswagen je pripremio i dizajnerske pakete Black Style i Beats.

 

Black Style paket dolazi sa brojnim detaljima obojenim u crnu boju, drugačije dizajniranim C stubom i 18-inčnim aluminijskim felgama. Enterijer je takođe ukrašen crnim detaljima i bijelim ambijentalnim svjetlom. Paket Beats dolazi sa crvenim kućištem bočnih retrovizora, 17-inčnim felgama i vrhunskim ozvučenjem sa šest zvučnika jačine 300 W, a proizvođač je naravno – Beats.

13:14 | Sep 23, 2019

KOMENTARI (0)