VIJESTI / TUNING

Tuning skup Back to the roots vol.2 u pripremi

Veći, bolji, više sadržaja

 

Nakon sjajnog prvog izdanja prošle godine, ekipa zaslužna za organizaciju prvog Back to the roots skupa, vrijedno radi na pripremi drugog izdanja.

 

Back to the roots je prvi pravi tuning skup u Sarajevu organizovan nakon višegodišnje pauze. Dokaz da se publika u Sarajevu zaželjela pravih tuning skupova, dokaz je i velika posjeta. Čak ni jaka kiša nije spriječila mnogobrojne posjetitelje skupa.

 

Za sve one koji su nestrpljivi, prve informacije su počele stizati od organizatora ovog skupa. Drugi po redu, ili kako su ga organizatori nazvali, Back to the roots vol.2, zakazan je za 7.7.2019. O samom skupu, razgovarali smo sa Amerom Miralemom, jednom od ključnih ljudi u organizaciji ovog eventa.

„Back to the roots vol.2 je nastavak naše priče, našeg sna kojeg živimo. Nakon uspješne organizacije prvog izdanja, bilo je jasno da smo postavili visoke standarde i da su porasla očekivanja kada je drugo izdanje u pitanju. 

Odlučili smo da uradimo „facelift“ samog eventa. Publici, ali i učesnicima ćemo ponuditi još bolje sadržaje nego prošle godine. Uložićemo mnogo truda jer volimo ovo što radimo, ne samo ja već kompletna ekipa okupljena oko ovog eventa. 

Očekujemo više učesnika i više publike, a to je ono zbog čega i pravimo ovaj event. Želimo vratiti tuning sceni u Sarajevu stari sjaj. Drago nam je da smo već nakon prvog izdanja zaradili epitet najjačeg eventa na Balkanu.“,

zaključio je Miralem, na Youtubeu poznatiji kao Dragon Garage.

 

08:17 | Feb 8, 2019

KOMENTARI (0)